Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е заявил

...
Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е заявил
Коментари Харесай

Северин твърди пред германския съд, че не е искал да убие Виктория Маринова

Заподозреният за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров е декларирал пред съда в немския окръг Целе, че под въздействието на алкохол и опиати е " блъснал жертвата " и я е " хвърлил в буренак ".
 Северин ще лежи в килия от 4 кв. м със хигиеничен възел  Стотици изпратиха Виктория Маринова в последния ѝ път  Германия реши: Северин Красимиров ще бъде екстрадиран в България
Той обаче отхвърля, че е желал да убие Маринова и твърди, че не я е изнасилвал, излиза наяве от прессъобщение на съда в Целе.

Днес следобяд в българското министерство на правораздаването е получено формалното единодушие на немската прокуратура за предаване на оповестения за интернационално търсене Северин Красимиров.

" Към сегашния миг, с дейните дейности на способените органи на двете страни, тече процедура по образуване на фактическото предаване и конвоиране от българските управляващи на лицето, което се чака да се случи най-рано идната седмица " - оповестиха довечера от българското министерство на правораздаването.

По информация на прокуратурата в Целе, представена от Агенция Франс Прес, Северин Красимиров ще бъде екстрадиран в България до 10 дни.

Красимиров, чиято ДНК бе открита на мястото на престъплението, бе хванат във вторник в Германия с европейска заповед за арест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР